Arhive oznaka: Discourse

Besplatna tema za bbPress

Bio sam odsutan neko vrijeme jer sam radio na jednom forumu koji već odavno postoji za WordPress i koji je napravljen kao dodatak njemu. U pitanju je bbPress, ono što mi se dopalo kod ovog foruma jeste što je jednostavan za intalaciju te možete kako sajt i blog tako i forum kontrolisati sa jednog mjesta.

Najveći problem kod ovog foruma jeste izgled, mali je broj tema, skoro i da ne postoje koje su namjenjene isključivo njemu. Tako da sam odlučio, da ponovo odradim jednu temu koja će biti nalik na Flarum ovo sam već radio 2014 godine, ali sam odlučio da odradim iz početka i kompletiram je. Tako je nastao bbFlarum, tema je rađena od nule i responsive je te vašem forumu možete i sa mobilnog uređaja pristupiti. U narednom periodu imam želju još da odradim nešto nalik na Discourse te će to vjerovatno biti sledeća tema koju ću odradit za bbPress.

Ukoliko želite možete bbFlarum besplatno koristiti i vaš forum učiniti mnogo interesantnijim vašim korisnicima. Ako imate bilo kakvih problema kod instalacije, ostavite komentar.