Zdravo svijete!

Pozdrav svima koji upravo čitaju ovaj članak, odlučio sam se da ponovo pokrenem ovu stranicu iz čiste zanimacije, jer dugo nisam radio sa WordPress pa bih malo da se prisjetim. Uglavnom u zadnjih godinu dana radim samo sa Laravel, i dosta sam naučio u vezi njega. Pa sam tako i odlučio da drugim ljudima malo pomognem u tom dijelu.

Ono o čemu ću pisati jesu uputstva za WordPress, kao i Laravel, i naravno sve ono zanimljivo što pronađem na internetu, a mišljenja sam da će vam koristiti biće objavljeno na ovoj stranici. Neću se truditi oko dizajna nit ću ga raditi koristiću besplatnu temu za WordPress, dokle za to vremenom ne budem imao inspiraciju. Na stranici ćete takođe vremenom moći pronaći moje radove, i biće dio gde ću prodavati teme za WordPress i kompletne stranice urađene u Laravel.

Pošto kroz budućnost planiram da počnem da se bavim izradom logotipa, vrlo brzo ću gledati i taj dio da vam ponudim. Toliko u ovom mom izlaganju, da napomenem većinu uputstava ću raditi kao video snimak, kako bi vam lakše bilo da pratite i ponovite to što ću u njemu vam objasniti.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.